Allegro matrac

Allegro matrac termékek minden olyan luxus igényt kielégítenek, amit egy minőségi táskarugós matractól és egy boxspring ágyrendszertől elvárhatunk.

A folyamatosan bővülő kínálatunkkal a prémium termékkategóriát céloztuk meg. Ennek megfelelően a legfinomabb anyagokat használjuk fel az Ön Allegro ágyának elkészítésekor, hogy Önnek garantáltan tehermentes és pihentető legyen éjszakai alvása.

Az Allegro matracok kínálatában kizárólag a legmodernebb táskarugós megoldásokat alkalmazzuk minőségi habrétegekkel kombinálva.

A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként, míg a bonellrugós matrac esetében 130 db/m2.

A táskarugós matrac rugótestei kisebbek, hatékonyabban osztják el a súlyt, és minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ezt nevezik pontelasztikusságnak.

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy egy nagy matracot vagy két egyszemélyes matracot válasszanak e azok a párok ahol az egyikük forgolódik. Ennek, az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni, a dupla matracon sem zavarják egymás álmait.

Az Allegro matracok fix, nem levehető kárpitozással készül. A matrac huzat kezeléséről, tisztításáról a matrachoz mellékelt kezelési útmutatóban talál bővebb információt.

Boxspring Electro

Maximális kényelmet és luxust garantál Önnek. Mindkét oldal külön vezérelhető, fej- és lábemelő funkcióval rendelkezik. Gombnyomásra be tudja állítani a kívánt dőlésszöget, ami az ideális testhelyzetet biztosítja alvás, pihenés, olvasás vagy bármely más tevékenység közben.

Allegro Electrobox itt erhető el.

Share This