Legkedveltebb Rottex matracok.

A Rottex matrac márkából közel 70 típus közül választhatnak vásárlóink. Ezért vásárlóink a bőség zavarában nehezen tudnak választani a matrac típusok között.

Kategóriánként összeválogattuk a legkedveltebb Rottex matracok típusait, hogy ezzel is megkönnyítsük a vásárlást.

 

Rottex bonellrugós matrac

A Classic Rottex rugós matrac gyártása 20 éves múltra tekint vissza, ennek eredménye több százezer eladott matrac. Mára már évtizedes múltra tekint vissza a kényelmes és egészséges alvásért folytatott munkánk.

 

BK bonellrugós matrac

Ez a típus egy egyszerű közepesen kemény rugós matrac ami 3 csillagos hotel komfortnak felel meg . Teljes magassága 17cm. Téli és nyári oldal, speciális matracszövettel készül.

Rottex BK matrac

BSK bonellrugós matrac

A BK matrac “nagy testvére” Szerkezetét tekintve megegyeznek, egyedül a alsó, felső habréteg ami 2-2cm-el növelt. Emiatt a teljes magassága 21cm. Téli és nyári oldal, speciális matracszövettel készül.

Magyarországi 4 csillagos szállodák legkedveltebb matraca.

A BSK matrac 90x200cm és 160x200cm-es méretben 10 napos határidővel elérhető.

Rottex BSK matrac

 

Rottex táskarugós matrac

A táskarugós matrac, vagy más néven zsákrugósrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata. A tartósság és pontelasztikusság nagyfokú figyelembe vételével került kifejlesztésre. A táskarugós matracok belő szerkezetében 230db/m2 rugótest van. A bonell rugós matracok belsejében 130db/m2. A táskarugós matracok nagyfokú pontelasztikusságának köszönhetően jobban tudja követni a test vonalait, mint a hagyományos bonell rugós matracok. A táskarugós matrac tekintetében a rugótest átmérője kisebb, mint a bonell rugós matracok gyártásánál felhasznált rugók átmérője. Ennek eredményeképpen a zsákrugós matracok súlyelosztása is hatékonyabb.

 

TR táskarugós matrac

Azok számára előnyös matrac akik a lágyabb, puhább matracokat részesítik előnyben. A Rottex matracok keménységét 1-től 6-ig határozzuk meg. A TR típus 2-es értéket kapott ezért ez egy puha matrac.

Teljes magassága 17cm. Téli és nyári oldal, speciális matracszövettel készül.

Rottex TR matrac

TR-EXtáskarugós matrac

Személyes véleményünk szerint az egyik legjobban sikerült Rottex matrac. A táskarugós pontelasztikussága és a heterogén ortopedikus masszírozó réteg egy igazán komfortos matrac kialakítását eredményezte.

Teljes magassága 25cm. Téli és nyári oldal, speciális Bamboo matracszövettel készül.

4-5 csillagos szállodák kedvelt matraca.

A TR-EX matrac 90x200cm, 160x200cm és 180x200cm-es méretben 10 napos határidővel elérhető.

Rottex TR-EX matrac

 

Rottex biomatrac

A biomatrac minden esetben természetes alapanyagok felhasználásával készült matrac. Ilyen természetes alapanyag a latex illetve a kókusz. Ezeknek a különböző arányú felhasználása adja a biomatrac szerkezetét.

Ezen kívül ez a két anyag biztosítja a biomatrac keménységét, vagy épp a puhaságát. A latex felhabosított kaucsuk tejből készül és ennek köszönhetően a biomatrac minden típusa rendelkezik a gumi rugalmasságával is. Általában rugalmas rácson ez a gumiszerű ruganyos hatás felerősíthető.

 

LC16 biomatrac

A legkeményebb Rottex matrac. Keménységét a vastak kókuszréteg és a latex kombinációja adja. A Rottex matracok keménységét 1-től 6-ig határozzuk meg. Az LC16 típus 6-os értéket kapott ezért ez egy nagoyn kemény matrac.

Teljes magassága 17cm.Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül. Teherbírása 150kg.

Rottex LC 16 matrac

LC-DUO biomatrac

Mint a legtöbb Rottex biomatrac ez is a keményebb típusok közé tartozik. Viszont a Duo szó értelmében a matrac két oldalának különböző keménysége van. Így otthon finomítható a fekvőfelület keménysége.

Teljes magassága 20cm.Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül.

Rottex LC-DUO matrac

Rottex habmatrac

Fitt 4MF habmatrac

Aszimmetrikus habmatrac. Hab-kókusz-hab-kókusz-hab és 4cm memory foam réteggel készült matrac.

Női vásárlóink körében kedvelt matrac típus.

Teljes magassága 21cm. Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül.

Rottex Fitt 4MF matrac

 

Fresh 4MFK habmatrac

Aszimmetrikus habmatrac. Hab-kókusz-hab-kókusz-hab és 4cm heterogén memory foam réteggel készült matrac.

A férfiak inkább a kemény matracokat kedvelik ezért ez a típus a férfi vásárlóink körében kedvelt matrac.

Teljes magassága 21cm. Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül.

Rottex Fresh 4MFKmatracPárok sokszor teszik egymás mellé a Fitt 4mf és a Fresh 4mfk matracot, hogy mint a kettőjüknek megfelelő komfortot nyújtson a matrac.

Share This