Legkedveltebb Rottex matracok

Szerző: jún 19, 2018

Legkedveltebb Rottex matracok

A Rottex matrac márkából közel 70 típus közül választhatnak vásárlóink. Ezért vásárlóink a bőség zavarában nehezen tudnak választani a matrac típusok között.

Kategóriánként összeválogattuk a legkedveltebb Rottex matracok típusait, hogy ezzel is megkönnyítsük a vásárlást.

 

Rottex bonellrugós matrac

A Classic Rottex rugós matrac gyártása 20 éves múltra tekint vissza, ennek eredménye több százezer eladott matrac. Mára már évtizedes múltra tekint vissza a kényelmes és egészséges alvásért folytatott munkánk.

 

BK bonellrugós matrac

Ez a típus egy egyszerű közepesen kemény rugós matrac ami 3 csillagos hotel komfortnak felel meg . Teljes magassága 17cm. Téli és nyári oldal, speciális matracszövettel készül.

 

 

BSK bonellrugós matrac

A BK matrac „nagy testvére” Szerkezetét tekintve megegyeznek, egyedül a alsó, felső habréteg ami 2-2cm-el növelt. Emiatt a teljes magassága 21cm. Téli és nyári oldal, speciális matracszövettel készül.

Magyarországi 4 csillagos szállodák legkedveltebb matraca.

A BSK matrac 90x200cm és 160x200cm-es méretben 10 napos határidővel elérhető.

 

Rottex táskarugós matrac

A táskarugós matrac, vagy más néven zsákrugósrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változata. A tartósság és pontelasztikusság nagyfokú figyelembe vételével került kifejlesztésre. A táskarugós matracok belő szerkezetében 230db/m2 rugótest van. A bonell rugós matracok belsejében 130db/m2. A táskarugós matracok nagyfokú pontelasztikusságának köszönhetően jobban tudja követni a test vonalait, mint a hagyományos bonell rugós matracok. A táskarugós matrac tekintetében a rugótest átmérője kisebb, mint a bonell rugós matracok gyártásánál felhasznált rugók átmérője. Ennek eredményeképpen a zsákrugós matracok súlyelosztása is hatékonyabb.

 

TR táskarugós matrac

Azok számára előnyös matrac akik a lágyabb, puhább matracokat részesítik előnyben. A Rottex matracok keménységét 1-től 6-ig határozzuk meg. A TR típus 2-es értéket kapott ezért ez egy puha matrac.

Teljes magassága 17cm. Téli és nyári oldal, speciális matracszövettel készül.

 

TR-EXtáskarugós matrac

Személyes véleményünk szerint az egyik legjobban sikerült Rottex matrac. A táskarugós pontelasztikussága és a heterogén ortopedikus masszírozó réteg egy igazán komfortos matrac kialakítását eredményezte.

Teljes magassága 25cm. Téli és nyári oldal, speciális Bamboo matracszövettel készül.

4-5 csillagos szállodák kedvelt matraca.

A TR-EX matrac 90x200cm, 160x200cm és 180x200cm-es méretben 10 napos határidővel elérhető.

 

 

Rottex biomatrac

A biomatrac minden esetben természetes alapanyagok felhasználásával készült matrac. Ilyen természetes alapanyag a latex illetve a kókusz. Ezeknek a különböző arányú felhasználása adja a biomatrac szerkezetét.

Ezen kívül ez a két anyag biztosítja a biomatrac keménységét, vagy épp a puhaságát. A latex felhabosított kaucsuk tejből készül és ennek köszönhetően a biomatrac minden típusa rendelkezik a gumi rugalmasságával is. Általában rugalmas rácson ez a gumiszerű ruganyos hatás felerősíthető.

 

LC16 biomatrac

A legkeményebb Rottex matrac. Keménységét a vastak kókuszréteg és a latex kombinációja adja. A Rottex matracok keménységét 1-től 6-ig határozzuk meg. Az LC16 típus 6-os értéket kapott ezért ez egy nagoyn kemény matrac.

Teljes magassága 17cm.Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül. Teherbírása 150kg.

 

LC-DUO biomatrac

Mint a legtöbb Rottex biomatrac ez is a keményebb típusok közé tartozik. Viszont a Duo szó értelmében a matrac két oldalának különböző keménysége van. Így otthon finomítható a fekvőfelület keménysége.

Teljes magassága 20cm.Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül.

 

Rottex habmatrac

Fitt 4MF habmatrac

Aszimmetrikus habmatrac. Hab-kókusz-hab-kókusz-hab és 4cm memory foam réteggel készült matrac.

Női vásárlóink körében kedvelt matrac típus.

Teljes magassága 21cm. Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül.

 

 

Fresh 4MFK habmatrac

Aszimmetrikus habmatrac. Hab-kókusz-hab-kókusz-hab és 4cm heterogén memory foam réteggel készült matrac.

A férfiak inkább a kemény matracokat kedvelik ezért ez a típus a férfi vásárlóink körében kedvelt matrac.

Teljes magassága 21cm. Levehető, mosható Aloe Vera kikészítésű  matracszövettel készül.

Párok sokszor teszik egymás mellé a Fitt 4mf és a Fresh 4mfk matracot, hogy mint a kettőjüknek megfelelő komfortot nyújtson a matrac.