A Rottex matrac webáruházban rendelt matrac szállítási költségét a Rottex gyártója Magyarország területén ingyenesen szállítja az Ön otthonába. Az ingyenes házhoz szállítás érvényes az összes matracra ami megtalálható a rottex-matrac.hu kínálatában. A szállítási határidő nem egyenlő a matrac gyártási idejével ami átlagosan 2-3 hét.

Ön otthonról kényelmesen és teljesen biztonságosan kiválasztja az Ön igényeinek legjobban megfelelő matracot amit futárszolgálattal vagy saját autóval ingyenesen házhoz szállítunk.

(Textiltermékekre, 15.000Ft alatti rendeléseknél 1.200Ft-os szállítási díjat számolunk fel.)

 

MATRAC SZÁLLÍTÁS

Önnek nem kell egész nap otthon ülnie, várni a termék kiszállítását. A megrendelés beérkezése után automatikus visszaigazolást küldünk a rendeléséről illetve a várható kiszállításról írásban fogjuk tájékoztatni.
Az MPL futárszolgálata és a saját sofőrjeink is hétköznap, munkaidőben reggel 8 és délután 18 óra között szállítanak. A Rottex matrac sofőrjei az előre egyeztetett szállítási napon érkezésük előtt 1 órával telefonálni fognak.

A házhoz szállítás a ház bejáratáig szól. A sofőröknek nem kötelessége a termék házba illetve az emeletre való feljuttatása.

Share This