Biomatrac

Ha Önnek fontos, hogy matraca teljesen természetes alapanyagokból készüljön, akkor nézzen szét biomatrac kínálatunkban, ahol a természetesség találkozik a kényelemmel. Ezek a Rottex matracok kókusz és latex felhasználásával készül, a többféle típust ezeknek a különböző arányú kombinációja adja.

A biomatrac alapanyagai:

  • A kókusz adja ezeknek a természetes matracok keménységét, a megfelelő alátámasztást. Különösen kedvelt anyag a matracgyártásban, hiszen kiváló nedvesség- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A latex felhabosított kaucsuktejből készül, gumiszerű tapintása van, és ennek a rétegnek köszönhetően a biomatrac minden típusa rendelkezik a gumi rugalmasságával is. Jól szellőző, higiénikus, antiallergén és antibakteriális anyag. Pontelasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis csakis ott és olyan mértékben süllyed le, ahol terhelés éri, így nem fog az éjszakai forgolódás áthullámzani, és felébreszteni partnerét.
    Ha még ruganyosabb érzést szeretne, akkor érdemes rugalmas ágyrácsot választani hozzá.
  • A biomatrac borítása aloe verával kezelt anyagból készült, antibiotikus hatásának köszönhetően nem maradnak meg a felszínén a kórokozók.

Minden Rottex biomatrac levehető, mosható huzattal készül. A huzatok két részre szedhetőek így egy átlagos otthoni mosógépben is kényelmesen mosható. A mosási utasításokat megtalálja a matrac kezelési útmutatójában.

Mitől bio a biomatrac?

A biomatracok a bio jelzőt elsősorban az alapanyaguk miatt érdemelték ki, kókuszrostból és latexből készülnek, melyekkel hozzájárulnak az egészséges és kényelmes alváshoz.

A két alapanyag aránya tetszés szerint kombinálható, így alakítható ki keményebb vagy puhább matrac, illetve ezeknek különböző fokozatai. A kókuszrost adja a keménységet, a stabil alátámasztást, a latex pedig a rugalmasságért, a kényelmes puhaságért felel.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve