Boxspring ágy

A boxspring ágy 5*-os kényelemet biztosít az Ön hálószobájában

Mindig az igazi luxust keresi?
Kizárólag a legjobb minőséget tartja elfogadhatónak?

Most elhozzuk az 5*-os szállodák kényelmét az otthonába!

Allegro boxspring ágyaink top minőségű alkotóelemekből készülnek, innovatív szerkezet és csúcstechnológia hozzáadásával, így lesznek igazi, luxus-komfortérzetű termékek.

Előfordult már Önnel, hogy egy hotelszobába belépve kipróbálta az ágyat, és azt érezte, hogy innen többet fel sem akar kelni? A 4-5 csillagos luxusszállodák nagy gonddal választják ki a fekvőhelyeket, hogy a vendégeik igazán királyi környezetben érezzék magukat.

A bevezetőben cseppet sem túloztunk: ma már az összes minőségi szállodában kizárólag boxspring ágyat talál, mivel ennek edzett acélrugói ideálisan biztosítják a matrac alátámasztását, ezzel garantálva a tökéletesen pihentető alvást. Egy szállodai ágynak sok mindent ki kell bírnia, ezért kizárólag a legjobb minőségű, legtartósabb anyagokból készülhet: a kemény, rétegelt lemezből készült belső szerkezet, a bükk sarokerősítések, valamint a ragasztott és kapcsos kötések gondoskodnak arról, hogy ez az ágy mindent túléljen, és évtizedekig változatlanul szolgálja az Ön kényelmét.

A tökéletes kényelem érdekében kombinálja a boxspring ágyat rugós matraccal, és a dupla rugózásnak köszönhetően fejedelmi módon alszik majd minden éjszaka, mintha egy luxusszálloda lakosztályában pihenné ki a napi fáradalmakat.

Allegro táskarugós matrac használata mellett érezheti igazán a boxspring ágy által nyújtott igazán kényelmes alvást.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve