Vákuummatrac

A vákuummatracok nagy előnye, hogy kimagaslóan jó az ergonómiai alkalmazkodóképességük, és a szellőzésük. Ezzel biztosítva a kényelmes és frissítő alvást. Ezek többségében habmatracok, melyet esetenként memóriahabbal kombinálunk. A memorya habbal készült matracok teljesen az Ön testéhez idomulnak.

A vákuummatracokat könnyedén össze lehet préselni. Akár tartósan is úgy maradhatnak, mégsem szenved károsodást a szerkezetük, nem törik meg az anyag. Abban a pillanatban, ahogy csökken a nyomás, a vákuummatrac visszanyeri eredeti formáját.

Hogyan csomagoljuk és szállítjuk a vákuummatracokat és miért fontos ez Önnek?

A vákuummatrac kifejezés egy összefoglaló név: azokat a matracokat jelenti, amelyeket vákuum csomagolt formában, tekercselve lehet szállítani vagy tárolni.

A gyártás során ezeket a matracokat egy hengerfóliába burkoljuk, majd ipari súlyokkal teljesen kipréselik a levegőt. Az így kapott matracot már csak tekercselni kell. Erre jön még egy réteg fólia, ami a végleges, feltekert állapotában tartja a vákuummatracot.

Bár a csomagolástechnika Önt nem érinti, mégis jó, ha tudja, hogy csak olyan matracokat lehet így szállítani és így tárolni, amelyeknek kiemelkedően jó a rugalmassága és a szellőzése.

Az eljárás pedig ? bár ennél jóval kisebb terheléssel ? minden éjszaka megismétlődik: amikor Ön éjjel ráfekszik, összenyomja a matracot, reggel pedig a matrac visszanyeri eredeti formáját és feltöltődik friss levegővel. Így biztosítja a vákuummatrac szerkezetében a levegő folyamatos keringését.

A Rottex Vákuummatrac kínálatunkban több típusú habmatrac fajtát is megtalálhat, beleértve a memóriahabbal kombinált matracokat is.

A típus rugalmassága ellenére a kemény matrac kedvelői is megtalálják a nekik valót.

Minden Rottex vákuummatrac levehető, mosható huzattal készül. A huzatok két részre szedhetőek így egy átlagos otthoni mosógépben is kényelmesen mosható. A mosási utasításokat megtalálja a matrac kezelési útmutatójában.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve