Bonell rugós matracok

A Rottex Classic bonell rugós matrac választékunkat azoknak ajánljuk, akik nem akarnak sokat keresgélni, nincsenek speciális igényeik, az egyszerűséget kedvelik.

Akik arra vágynak, hogy egy kattintással megrendelhessék új, kényelmes matracukat, melyet utána hamarosan át is vehetnek saját otthonukban.

A kényelmüket mi sem bizonyítja jobban, hogy az összes bonell rugós matracunk elszámolható egészségpénztári számlára.

Táskarugós matracok

A táskarugós matrac azoknak ajánlott, akiknek fontos a kényyelem, a pihentető alvás, és akik megbízható, felsőkategóriás rugós matracot keresnek.

A táskarugós vagy más néven zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai.

Ezek a matracok jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként, míg a bonellrugós matrac esetében 130 db/m2.

 

Biomatracok

Ha Önnek fontos, hogy matraca teljesen természetes alapanyagokból készüljön, akkor nézzen szét biomatrac kínálatunkban, ahol a természetesség találkozik a kényelemmel. A biomatracokat kókusz és latex felhasználásával készítjük, a többféle típust ezeknek a különböző arányú kombinációja adja.

A biomatracaink a vastag kókusz rétegeknek köszönhetően a kemény típusok közé tartoznak.

 

Habmatracok

A habmatrac típusában inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők. Ezeknél a matracoknál is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás. A hab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek, mint a latexé. Kedvezőárú, kemény matracok tartoznak ebbe a kategóriába.

 

Vákuummatracok

A vákuummatracok nagy előnye, hogy kimagaslóan jó az ergonómiai alkalmazkodóképességük, és a szellőzésük. Ezzel biztosítva a kényelmes és frissítő alvást.

Ezek többségében habmatracok, melyet esetenként memóriahabbal kombinálunk. A memorya habbal készült matracok teljesen az Ön testéhez idomulnak.

 

Gyerekmatracok

Ahogy a gyerekek nőnek, úgy változnak az igényeik is, ezért különböző szerkezetű matracokat ajánlunk nekik. Van néhány dolog, ami azonban minden gyerekmatracnál fontos:

  • A megfelelő alátámasztás és szellőzés
  • Az antiallergén alapanyagok
  • A strapabíró kivitel
  • A könnyű tisztíthatóság

 

Matrac egészségpénztárra

Ez nem egy különálló matrac kategória. Itt minden olyan Rottex matrac megtalálható ami bevizsgált és egészségpénztári kártyára elszámolható. Ha rendelkezik ilyen kártyával a visszatérítés miatt még jobban fog járni. Ha nincs ilyen kártyája akkor a választását tudja megerősíteni azzal, hogy az itt lévő matracok valóban az egészségét fogják szolgálni.

Topper, fedőmatrac

Ha a máshol vásárolt matraccal nincs teljes mértékben megelégedve, nem nyújtja a megígért komfortot egy jó topperrel finomhangolni tudja annak a keménységét. A fedőmatrac készülhet memory hab, latex, hideghab maggal annak érdekében, hogy milyen végeredményt szeretnénk vele elérni.