ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád

Szerző: dec 30, 2018

ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád tartós használatra tervezett, a fekvő test matraccal érintkező felületének alátámasztását, a terhelés egyenletesebb eloszlását biztosító, többrétegű szelvényekből álló, a nyugalmi, fekvő helyzet optimális pozicionálását, a lokális nyomásgócok kialakulásának minimalizálását lehetővé tévő antidecubitus  matrac.

 

ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád bonell rugós matracok

  • ROTTEX BK-EX decu.med
  • ROTTEX BC-EX decu.med

ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád táskarugós matrac

  • ROTTEX TR-EX decu.med

ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád habmatrac

  • ROTTEX MF-12+4-AD decu.med

 

Termékeink felhasználási célja:

Meghatározott esetekben, pl. műtéti beavatkozást követően, keringési illetve idegrendszeri traumák, betegségek esetén tartós mozgásképtelenség jöhet létre. A fekvő testhelyzetben történő huzamos idejű tartózkodás, a kényszerű mozdulatlanság decubitus (felfekvés) kialakulásához vezethet.

A ROTTEX.decu.med antidecubitus matracok segíthetnek a prognosztizálható felfekvési sérülések létrejöttének megelőzésében, kialakulásuk intenzitásának csökkentésében. Amennyiben a felfekvések már létrejöttek, orvosi felügyelet és megfelelő terápia kiegészítéseképpen, az antidecubitus matracok segíthetnek a tünetek enyhítésében, újabb gócok kialakulási valószínűségének csökkentésében, a gyógyítási folyamat hatékonyságának javításában.

További felhasználási terület:

ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád speciális rétegeinek alkalmazásával a ROTTEX-orto.med matracok esetében elősegíthető mindkét elváltozás megelőzése, a meglévő tünetek enyhítése, a rehabilitáció hatékonyságának javítása.

ROTTEX Decu med antidecubitus matraccsalád segíti a felhasználók felfekvési sérüléseinek megelőzését, a tünetek enyhítését, a gyógyítási folyamat és a rehabilitáció hatékonyságának javítását.

Általános jellemzők:

  • Az antidecubitus matrac szerkezeti kialakítása biztosítja a fekvő test matraccal érintkező felületén fellépő terhelés egyenletesebb eloszlását.
  • Az antidecubitus matrac belső teherviselő elemei biztosítják az alátámasztás megfelelő erősségét, rugalmasságát.
  • Az antidecubitus matrac különböző vastagságú, speciális rétegei, a rétegek egymáshoz viszonyított elhelyezése és a felhasznált anyagok biztosítják a tartós, deformálódás mentes használatot.
  • Az antidecubitus matrac speciális matracszövete biztosítja a testtel történő bőrbarát érintkezést.