Rottex matrac használati útmutató

Szerző: aug 1, 2018

ROTTEX MATRAC használati útmutató

AZ ÁGYBETÉTET ÖSSZEHAJTANI (MEGTÖRNI) SZIGORÚAN TILOS.
VÁKUUM CSOMAGOLT TERMÉKEINKET A GYÁRTÁS IDEJÉT KÖVETŐEN LEGKÉSŐBB 180 NAPPAL KI KELL CSOMAGOLNI, ENNEK ELMÚLASZTÁSA A JÓTÁLLÁS ÉS SZAVATOSSÁG MEGSZŰNÉSÉT VONJA MAGA UTÁN.
A KICSOMAGOLT MATRACNAK MIN. 24 ÓRÁRA LESZ SZÜKSÉGE, HOGY LEVEGŐVEL TELÍTŐDJÖN ÉS ELNYERJE TÉNYLEGES MÉRETÉT EZ IDŐ ALATT HASZNÁLNI NEM SZABAD.

A csomagolás a termék védelmét szolgálja a szállításkor és a rakodáskor előforduló fokozott igénybevétel esetén. A csomagolóanyagot óvatosan a termék megsértése nélkül távolítsa el.
Az esetleges áru sérülésekkel kapcsolatos panaszokat, kizárólag a termék eredeti csomagolásának egyidejű bemutatásával áll módunkban orvosolni.
Óvja a terméket tartós nedvességtől, erős lúgoktól, savaktól.
ÓVJA A TERMÉKET A SUGÁRZÓ HŐTŐL ÉS AZ ERŐS NAPFÉNYTŐL! TARTÓS NAPSUGÁRZÁS ÉS A SUGÁRZÓ HŐ HATÁSÁRA CSÖKKEN AZ ANYAG RUGALMASSÁGA ÉS ERŐSEBB GUMI ILLATA LESZ. ENNEK HATÁSÁRA KELETKEZETT ELVÁLTOZÁSOKRA A GARANCIA NEM TERJED KI!

A terméket a fűtőtestektől olyan távolságra helyezzük, hogy annak hőmérséklete ne haladja meg a helyiség hőmérsékletét.
Amennyiben ez nem lehetséges, úgy célszerű a termék és a fűtőtest közé szigetelő réteg elhelyezése.

AZ ÁGYBETÉT RENDSZERES FORGATÁSÁVAL ANNAK ÉLETTARTAMA MEGHOSSZABBODIK, KIVÉTEL A FORGATÁSMENTES MATRACOK:

  • Allegro Elegance
  • Allegro Elegance Super
  • MF 12+2
  • MF 14+4 7Z
  • Bayscent Memory Optimal
  • Bayscent Memory Comfort
  • Fresh 4MFK
  • Fresh HD
  • Fitt 4MF
  • Fitt 4 HR

A forgatásmentes matracon a fekvőfelületet matricával jelöljük. Ezen termékek csak fejvégtől-lábvégig forgathatóak. A rendeltetésszerű használathoz a memory foam/heterogén memory foam rétegnek felül, a fekvőfelületen kell lennie. Az ágybetétet a használat során vízszintesen TELJES FELÜLETÉN ÉS SIMA FELÜLETEN kell alátámasztani.

Az alátámasztáshoz ágyrácsot, vagy ágybordát célszerű használni (a matrac szellőzését biztosítandó!). Az alátámasztáshoz használt léceknek sima és sík felületűeknek kell lenniük (pl. cső erre a célra nem alkalmas), szélességük maximum 10 cm lehet, a támasztó felületek távolsága pedig 4-7cm legyen.
A nem levehető (ún. szalagos) ágybetétek tisztítása kizárólag száraz habos tisztítószerrel, a tisztítószeren feltüntetett útmutatás szerint tisztítandó. A zippzáros, levehető huzatok 30 C o-on kézzel moshatóak.
A rendeltetésszerű használat mellet a termék könnyen kezelhető és tartós lesz.
Az esetleges javításokat minden esetben szakemberrel végeztesse el!

Bízunk abban, hogy tájékoztatásunkkal segítettünk Önnek.
A termék használatához sok örömet, jó egészséget kívánunk.