Rottex matracokkal kapcsolatos fontos információk

Szerző: dec 30, 2018

A MATRACOT ÖSSZEHAJTANI (MEGTÖRNI) SZIGORÚAN TILOS!

 

VÁKUUM CSOMAGOLT TERMÉKEINKET A GYÁRTÁS IDEJÉT KÖVETŐEN LEGKÉSŐBB 180 NAPPAL KI KELL CSOMAGOLNI, ENNEK ELMULASZTÁSA A JÓTÁLLÁS ÉS SZAVATOSSÁG MEGSZŰNÉSÉT VONJA MAGA UTÁN!!

 

A komfortérzetből adódó reklamáció nem tartozik sem a jótállás, sem a szavatosság körébe!

A csomagolás a termék védelmét szolgálja a szállításkor és a rakodáskor előforduló fokozott igénybevétel esetén. A csomagolóanyagot óvatosan, a termék megsértése nélkül távolítsa el!

Az esetleges árusérülésekkel kapcsolatos panaszokat kizárólag a termék eredeti csomagolásának egyidejű bemutatásával áll módunkban orvosolni!

A terméket a fűtőtestektől olyan távolságra helyezzük, hogy annak hőmérséklete ne haladja meg a helyiség hőmérsékletét! Amennyiben ez nem lehetséges, úgy célszerű a termék és a fűtőtest közé szigetelő réteg elhelyezése!

Óvja a terméket tartós nedvességtől, erős lúgoktól, savaktól, erős napfénytől!

A külső szövet KIZÁRÓLAG szárazhabos tisztítószerrel, az azon feltűntetett használati útmutatás szerint tisztítható!

A matrac rendszeres forgatásával annak élettartama meghosszabbodik!

A matrac szellőzését a használat során feltétlenül biztosítani szükséges, ezért javasoljuk, hogy a matracot rácsra, vagy ágydeszkára helyezve használja, melynél a deszkák, illetve farugók közötti távolság 4-7 cm-ig terjedhet, ezáltal biztosított a matrac megfelelő szellőzése és alátámasztása!

A matrac borító szöveteinek ?bolyhosodása? előfordulhat, azonban ez a termék minőségét nem befolyásolja!

A matracot  a használat során vízszintesen TELJES FELÜLETÉN, ÉS SIMA FELÜLETEN kell alátámasztani. Az alátámasztáshoz ágyrácsot, vagy ágybordát célszerű használni (a matrac szellőzését biztosítandó!)! Az alátámasztáshoz  használt léceknek sima és sík felületűeknek kell lenniük (pl. cső erre a célra nem alkalmas), szélességük maximum 10 cm lehet, a támasztó felületek távolsága pedig 4-7cm legyen!

A matrac huzatának kismértékű (max.:3%) nyúlása lehetséges.

A LATEX termékeink enyhén gumi szagúak lehetnek, mely az anyagra jellemző tulajdonság. A szag intenzitása szellőztetéssel csökkenthető!

A rendeltetésszerű használat mellett a termék könnyen kezelhető és tartós lesz!

Az esetleges javításokat minden esetben szakemberrel végeztesse el!

Az esetlegesen előforduló jótállási és szavatossági igények érvényesítése céljából a vásárlást igazoló bizonylatot (számlát, blokkot, stb.) őrizze meg, mert a jótállási igény érvényesítésének feltétele a vásárlás tényének egyértelmű igazolása!

Bízunk abban, hogy tájékoztatásunkkal segítettünk Önnek. Kérjük, hogy a terméket a használati útmutató előírásainak megfelelően használja.

ROTTE Group Kft.