Rottex matrac online

Szerző: febr 1, 2018

ROTTEX MATRAC ONLINE

Az  online vásárlások térhódításának köszönhetően a Rottex matracok online vásárlására is lehetőséget kínálunk a kiskereskedelmi vásárlóinknak.

Teljes matrac választékunkat kínáljuk Vásárlóinknak. Online megrendelés esetén Ön számos olyan előnyhöz juthat, amit esetleg egy matrac szaküzletben leadott megrendelés esetén nem élvezhet. Az egyik ilyen lehetőség az matrac online vásárlásnál a későbbi fizetés, ami annyit jelent, hogy a megrendelt termék vételárát akár utánvételesen fizetheti ki amikor a matrac az Ön otthonába kerül. Ha Önnek kényelmesebb természetesen előreutalással is fizetheti Rottex matrac megrendelés. Ebben az esetben díjbekérőt küldünk az utaláshoz. További előnye az online matrac vásárlásnak, hogy online vásárlás esetén a törvény 15 napos elállási jogot biztosít a Vásárlóknak, így amennyiben Ön nem bontotta ki a matrac eredeti csomagolását, úgy azt tetszés szerint 15 napig visszaküldheti a Rottex Tata matracgyár címére.

Változások matrac online vásárlásokkal kapcsolatban.

A kiszállításokkal kapcsolatban változásokat kellett bevezetnünk. Sajnos a matracok mérete, súlya és higiéniai jellege miatt a a magyarországi futárszolgálatok nem vállalják azok kiszállítását. A sérülések miatt már mi is terveztük, az ő visszamondásuk miatt gyorsabban vezettük be… Az online rendelt matracokat saját autóval, saját sofőrjeinkkel szállítjuk az Ön otthonába. Ők nem vehetnek át készpénzt és kártyaleolvasó sincs náluk ezért a vételárat előre utalással vagy kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetéssel tudják kiegyenlíteni.

A vákuum matracokat továbbra is vállalják a futárszolgálatok ezért itt továbbra is elérhető az utánvételes fizetési lehetőség, Ezt készpénzzel vagy bankkártyával tudják megtenni közvetlen az átvételkor.

Egyéb szállítási feltételekről és díjakról itt olvashat.