Biomatrac

Biomatrac nálunk minden esetben természetes alapanyagok felhasználásával készült matrac. Ilyen természetes alapanyag a latex illetve a kókusz. Ezeknek a különböző arányú felhasználása adja a biomatrac szerkezetét.

Ezen kívül ez a két anyag biztosítja a biomatrac keménységét, vagy épp a puhaságát. A latex felhabosított kaucsuk tejből készül és ennek köszönhetően a biomatrac minden típusa rendelkezik a gumi rugalmasságával is. Általában rugalmas rácson ez a gumiszerű ruganyos hatás felerősíthető.

A kókusz, amely kiváló nedvesség és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, szilárdságával a gerincoszlop optimális alátámasztását biztosítja. A latex speciális kialakítása révén jól szellőzik, antiallergén, higiénikus és baktériummentes. Pontelasztikus, ott és csak olyan mértékben süllyed le, ahol és amilyen mértékben teher nehezedik rá.

A belső összetevőkön kívül nagyon fontos a biomatrac borítása, amely antiallergén, levehető és Aloe Verával kezelt, ugyanakkor regeneráló és antibiotikus hatása van. Minden biomatrac típust levehető, mosható huzatban kapható.

 

Mitől bio a biomatrac?

Mitől bio a biomatrac?Matracból ma már rengeteg típus létezik, így nem meglepő, hogy itt is felbukkan a bio szó. A biomatracok a bio jelzőt elsősorban az alapanyaguk miatt érdemelték ki, mert főleg olyan alapanyagokból készülnek, mint amilyen a kókuszrost, illetve a latex. Mindkét anyag teljesen természetes és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik az egészséges és kényelmes alváshoz teljes mértékben hozzájárulnak.

A két alapanyag aránya tetszés szerint kombinálható, illetve aszerint, hogy milyen matrac kialakítása a cél. Lehet a matrac kemény, de lehet puhább, vagy ezek különböző fokozatai. A latex és a kókuszrost felhasználásával tehát szinte mindenféle matracot elő lehet állítani, különböző keménységgel. A megfelelő keménység mellett a rugalmas felület is adott. A kókuszrost a keménységért felelős, a latex pedig ezt kiegészítve a kényelmes fekvőfelületért.

A biomatracok tehát jó választást jelentenek, a legnagyobb mértékben tartalmaznak természetes alapanyagokat és segítik a kényelmes alvást. Ha Ön ilyen biomatracot keres, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Összesen 8 találat

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE