Táskarugós matrac

A Rottex táskarugós matracot azoknak ajánljuk, akiknek fontos a kényyelem, a pihentető alvás, és akik megbízható, felsőkategóriás rugós matracot keresnek.

A táskarugós vagy más néven zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként, míg a bonellrugós matrac esetében 130 db/m2.

A rugótestek kisebbek, hatékonyabban osztják el a súlyt, és minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról.

Ennek, az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni, a dupla matracon sem zavarják egymás álmait.

Kiváló magyar termék

A Rottex matracok Magyarországon, Tatán készülnek. A tökéletes alvás szolgálatában 20 éve folyamatosan fejlesztjük matracainkat, ágyainkat és alváskiegészítőinket.

A tapasztalatot és a szakértelmet a  legmodernebb gyártási technológiával ötvöztük, hogy a Rottex matracok mind kényelmi, mind egészségügyi szempontból megfeleljenek igényes vásárlóinknak.

 

 

1–9 / 13 találat