Szállítási, fizetési információk

kiszallitas

A Rottex matrac webáruházban rendelt matracainkat Magyarország ingyenesen szállítjuk az Ön otthonába.
Ön otthonról kényelmesen és teljesen biztonságosan kiválasztja az Ön igényeinek legjobban megfelelő matracot amit futárszolgálattal ingyenesen házhoz szállítunk.

Textiltermékekre, 15.000Ft alatti rendeléseknél 1.200Ft-os szállítási díjat számolunk fel.

SZÁLLÍTÁS

Önnek nem kell egész nap otthon ülnie, várni a termék kiszállítását. A megrendelés beérkezése után automatikus visszaigazolást küldünk a rendeléséről. A nem készleten lévő matracok gyártási ideje 3 hét. Ezután átadjuk a futárnak vagy saját autóval kézbesítjük.

A textiltermékeket, vákuummatracokat és az egyszemélyes matracokat az MPL szállítja házhoz.

//Az MPL futárszolgálat munkaidőben reggel 8 és délután 18 óra között szállítanak. A szállítás napján a futárszolgálat értesíteni foga a várható érkezésükről.//

A nagyméretű matracokat saját autóval szállítjuk. Ebben az esetben egy előre egyeztetett napon szállítunk. Érkezése előtt a sofőrünk telefonon fogja keresni.

A házhoz szállítás a ház bejáratáig szól. A futárnak és a sofőrjeinknek nem kötelessége a termék házba illetve az emeletre való feljuttatása.

Kérjük ezt vegyék figyelembe és a szállítás napján gondoskodjanak segítségről. Megértésüket köszönjük.

FIZETÉS

MPL szállítás: a helyszínen a termék átvételekor fizethet. Ebben az esetben csak készpénzzel tud fizetni. Amennyiben nem szeretne készpénzzel fizetni akkor az áru átvétele előtt banki átutalással egyenlítheti ki megrendelését. Ilyen igény esetén ezt jelezzék a rendelés megjegyzés pontjánál.

Saját autós kiszállítás: Ebben az esetben nincs lehetőség készpénzzel fizetni. Ilyenkor előreutalással tudja rendezni a vételárat. Az utaláshoz díjbekérő alapján történik. Minden esetben a Rotte Group Kft. a kedvezményezett.