LC-K biomatrac

115,000 Ft235,900 Ft

Rottex LC-K biomatrac a kemény matracok közé tartozik. Szendvics szerkezetű magjában egy 3 cm-es kókuszréteg adja a matrac optimális alátámasztását, keménységet. A sűrű 2 x 5 cm heterogén latex réteg segít a test és a matrac közötti nyomáspontok enyhítésében.

A jó alátámasztás miatt jobb lesz a vérkeringésünk emiatt éjszaka kevesebbet forgolódunk, kipihentebben ébredünk.

LC-K biomatrac

Matracmag:

 • Speciális matracszövet Aloe Vera kikészítéssel, levehető, mosható, cipzáras kivitelben
 • Heterogén latex 2×5 cm
 • Kókuszréteg 3 cm
 • Belső borító háló

Magasság: 15 cm

Keménység: kemény matrac

Terhelhetőség: 130 kg

Garancia: 7 év

Gyártási idő 3-4 hét. Ezután saját autóval ingyenesen szállítjuk otthonába.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

LC-K biomatrac

Rottex LC-K biomatrac a kemény matracok közé tartozik. Szendvics szerkezetű magjában egy 3 cm-es kókuszréteg adja a matrac optimális alátámasztását, keménységet. A sűrű 2 x 5 cm heterogén latex réteg segít a test és a matrac közötti nyomáspontok enyhítésében. A jó alátámasztás miatt jobb lesz a vérkeringésünk emiatt éjszaka kevesebbet forgolódunk, kipihentebben ébredünk.

Az LC-K biomatrac a kemény matrac kedvelőinek ajánlott választás.

Az Aloe Vera matrachuzat nyugtatja a bőrt, nagyban hozzájárul a szervezet gyors regenerálódásához. A levehető, mosható Aloe Varás huzat könnyen tisztítható, otthoni mosógépben is mosható így még higiénikusabbá tudja tenni az éjszakai pihenést.

 

LC-K biomatrac

Matracmag:

 • Speciális matracszövet Aloe Vera kikészítéssel, levehető, mosható, cipzáras kivitelben
 • Heterogén latex 2×5 cm
 • Kókuszréteg 3 cm
 • Belső borító háló

Magasság: 15 cm

Keménység: kemény matrac

Terhelhetőség: 130 kg

LC-K biomatrac

 

Mitől bio a biomatrac?

biomatracok bio jelzőt elsősorban az alapanyaguk miatt érdemelték ki, kókuszrostból és latexből készülnek, melyekkel hozzájárulnak az egészséges és kényelmes alváshoz.

A két alapanyag aránya tetszés szerint kombinálható, így alakítható ki keményebb vagy puhább matrac, illetve ezeknek különböző fokozatai. A kókuszrost adja a keménységet, a stabil alátámasztást, a latex pedig a rugalmasságért, a kényelmes puhaságért felel.

A biomatrac alapanyagai

 • A kókusz adja a biomatrac keménységét, a megfelelő alátámasztást. Különösen kedvelt anyag a matracgyártásban, hiszen kiváló nedvesség- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • A latex felhabosított kaucsuktejből készül, gumiszerű tapintása van, és ennek a rétegnek köszönhetően a biomatrac minden típusa rendelkezik a gumi rugalmasságával is. Jól szellőző, higiénikus, antiallergén és antibakteriális anyag. Pontelasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis csakis ott és olyan mértékben süllyed le, ahol terhelés éri, így nem fog az éjszakai forgolódás áthullámzani, és felébreszteni partnerét.
  Ha még ruganyosabb érzést szeretne, akkor érdemes rugalmas ágyrácsot választani hozzá.
 • A biomatrac borítása aloe verával kezelt anyagból készült, antibiotikus hatásának köszönhetően nem maradnak meg a felszínén a kórokozók.

Minden Rottex biomatrac levehető, mosható huzattal készül.

 

 

LC-K biomatrac és az egészség

Fontos számunkra az Ön egészsége is, ezért a matracok fejlesztésébe és bevizsgálásába orvosokat is bevonunk, és büszkén kijelenthetjük, hogy a legtöbb orvos szívesen ajánlja matracainkat. Az Ön egészségének megőrzése érdekében pedig több egészségpénztárral is szerződésben állunk. Az összes biomatracunk elszámolható egészségpénztári számlára. Egészségpénztárra elszámolható Rottex matracok.

További információk

Tömeg N/A