Elektromos boxspring ágy

283,500 Ft321,500 Ft

Boxspring ágyaink moduláris felépítésűek, így Ön kiválaszthatja minden elemből azt, ami Önnek a legjobb komfortot nyújtja és leginkább illeszkedik ízlésvilágához.
Kínálatunkban megtalálható többféle alátámasztást biztosító ágy, különböző stílusú és méretű fejvégek, matracok és topperek, mindez többféle színű és minőségű kárpittal. Elegáns formavilágával igazán előkelővé varázsolja hálószobáját.

Maximális kényelmet és luxust garantál Önnek. Mindkét oldal külön vezérelhető, fej- és lábemelő funkcióval rendelkezik. Gombnyomásra be tudja állítani a kívánt dőlésszöget, ami az ideális testhelyzetet biztosítja alvás, pihenés, olvasás vagy bármely más tevékenység közben.

Egészségére is jó hatással van:

  • Megkönnyíti a kiszállást az ágyból
  • Visszér problémák vagy lábsérülések esetén könnyedén megemelheti éjjelre lábait
  • Jótékony hatással lehet asztmás tünetek csökkentésére is, amennyiben felsőtestét kissé megemeli.

Az ágy magját 5 ergonómiai zónás minőségi táskarugó képezi.

Az ágyhoz azonos kárpitozású matracok (Allegro Akkord), illetve a fej-, és lábvégnél split-elt topper rendelhetők

Az ágy gyártási ideje 4 hét. Ami után ingyenesen házhoz szállítjuk.

A képen lévő fejvég, nem az ágy része, azt nem tartalmazza az ár. Az ágy fejvég nélkül is használható. A választható fejvégeket ITT találja.

Az 5 zónának köszönhetően minden testrész megkülönböztetett figyelmet kap, az általa megkívánt
alátámasztásban részesül. Így a gerincoszlop megtartja alvás közben is az ideális formáját

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Maximális kényelmet és luxust garantál Önnek. Mindkét oldal külön vezérelhető, fej- és lábemelő funkcióval rendelkezik. Gombnyomásra be tudja állítani a kívánt dőlésszöget, ami az ideális testhelyzetet biztosítja alvás, pihenés, olvasás vagy bármely más tevékenység közben. Egészségére is jó hatással van: megkönnyíti a kiszállást az ágyból, visszér problémák vagy lábsérülések esetén könnyedén megemelheti éjjelre lábait. Jótékony hatással lehet asztmás tünetek csökkentésére is, amennyiben felsőtestét kissé megemeli. Az ágy magját 5 ergonómiai zónás minőségi táskarugó képezi. Az ágyhoz azonos kárpitozású matracok (Allegro Akkord), illetve a fej-, és lábvégnél split-elt topper rendelhetők.

További információk

Méretek N/A
Ágyméret

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm

Ágylábak

L alakú natúr, 8cm, L alakú wenge, 8cm

Kárpitozás

Erie 1 – világos beige, Erie 10 – sötét zöld, Erie 11 – kék, Erie 12 – világos szürke, Erie 14 – sötét szürke, Erie 16 – fekete, Erie 2 – sötét beige, Erie 3 – közép szürke, Erie 5 – sárga, Erie 9 – zöld