GS gyerekmatrac

25,000 Ft55,900 Ft

Ahogy a gyerekek nőnek, úgy változnak az igényeik is, ezért különböző szerkezetű matracokat ajánlunk nekik. Van néhány dolog, ami azonban minden gyerekmatracnál fontos:

 • A megfelelő alátámasztás és szellőzés
 • Az antiallergén alapanyagok
 • A változatos kihívásoknak megfelelő, strapabíró kivitel
 • A könnyű tisztíthatóság

Matracmag:

 • Speciális főzhető fehér matracvászon
 • Levehető, mosható, cipzáras szövettel
 • Kókusz réteg (60 mm)

Magasság: 7 cm

Keménység: 5 ? kemény matrac

Terhelhetőség: 90 kg

Garancia: 5 év

Gyártási idő 3-4 hét. Ezután saját autóval vagy futárral ingyenesen szállítjuk otthonába.

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

GS gyerekmatrac

Kemény, természetes kókusz, kókuszrost alapanyagból készülő  gyerekmatrac, amely a megfelelő gyerekágy nélkülözhetetlen kelléke. A speciális antiallergén matrachuzat 95C°-on mosható, főzhető, így kifogástalanul tisztítható bármilyen szennyeződés esetén is.

A kókuszrostok légáteresztő tulajdonsága, átszellőző képessége, rugalmassága, természetessége és hatékony tisztíthatósága mára már nélkülözhetetlen és kiválthatatlan alapanyaga.

A cipzár segítségével levehető és gépi úton mosható antiallergén matrachuzatának köszönhetően kifejezetten higiénikus és antiallergén matracot kapunk, gyors száradás és megfelelő alaktartás jellemzi, így mosás és szárítás után is könnyen visszahúzható a kókusz matracra.

Minden Rottex gyerekmatrac elérhető a hazai standard méretekben ami a 60x120cm, 70x140cm, 80x160cm. Ha ettől eltérő az ágy amiben használni szeretnék egyedi méretekben is el tudjuk készíteni. Az egyedi gyerekmatrac gyártását ugyanúgy 3 hetes gyártási idővel tudjuk elkészíteni.

 

GS gyerekmatrac matracmag:

 • Speciális főzhető fehér matracvászon
 • Levehető, mosható, cipzáras szövettel
 • Kókusz réteg (60 mm)

Magasság: 7 cm

Keménység: 5 kemény matrac

Terhelhetőség: 90 kg

Garancia: 5 év

GS kókusz gyerekmatrac

 

Melyik korban milyen gyerekmatracot válasszon?

Nem véletlen, hogy szinte minden gyerekmatrac tartalmaz egy kókuszréteget. Ennek több oka is van: egyrészt a kókuszban nem tud megtelepedni sem az atka, sem más kórokozó, így a még fejletlen immunrendszernek kevesebb külső fenyegetéssel kell megküzdenie. Másrészt ez a réteg megfelelő alátámasztást ad már a legkisebbeknek is.

 • Újszülöttől-4 éves korig: mindenféleképpen a tiszta kókuszmatracot ajánljuk, ez biztosítja a kellő alátámasztást a gerincnek. A tiszta kókuszmatrac akár a zuhany alatt is kimosható, így a nagyobb balesetek nyomait is könnyedén eltüntetheti.
 • 4-10 éves kor között: a habbal kombinált kókusz matrac az ideális választás, ebben a komfortréteg megfelelő vonalvezetéssel látja el a test alátámasztását. A habréteg megfelelően engedi belesüllyedni a matracba a vállat és a csípőt, viszont eközben a kókusz biztosítja a derékrész alátámasztását, így szintben tartva a gerincet alvás közben.
 • 10 éves kor felett már kialakulnak az egyedi alvási szokások, így ebben a korban már bevonhatjuk a gyereket is, és hagyhatjuk, hogy ő válassza ki, hogy melyik matrac a legkényelmesebb számára.

Gyerekmatracainkra akár főzhető matracvásznat is kérhet, ami még inkább megkönnyíti a tisztán tartást.

 

Másik két Rottex által gyártott gyerekmatrac:

GS gyermekmatrac és az egészség

Fontos számunkra az Ön egészsége is, ezért a matracok fejlesztésébe és bevizsgálásába orvosokat is bevonunk, és büszkén kijelenthetjük, hogy a legtöbb orvos szívesen ajánlja matracainkat. Az Ön egészségének megőrzése érdekében pedig több egészségpénztárral is szerződésben állunk. Az összes biomatracunk elszámolható egészségpénztári számlára. Egészségpénztárra elszámolható Rottex matracok.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A