Fitt 4 MF habmatrac

92,500 Ft190,900 Ft

Közepesen kemény szendvicsszerkezetű habmatrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas hagyományos memory foam kerül. Ez a plusz 4cm-es réteg adja a matrac jellemző lágyságát.

Fitt 4 MF habmatrac

Matracmag:

  • BayscentNeutralizer matracszövet, levehető, mosható, cipzáras kivitelben.
  • 4 cm MemoryFoam
  • 3×4 cm Aircell matracmag
  • 2×1 cm kókuszréteg

Magasság: 20 cm

Keménység: közepesen kemény matrac

Terhelhetőség: 130 kg

A matrac egyoldalas, egy fekvőfelülettel rendelkezik, nem forgatható.

Garancia: 7 év

Gyártási idő 3-4 hét. Ezután saját autóval ingyenesen szállítjuk otthonába.

Leírás

A Fitt 4 MF habmatrac közepesen kemény szendvicsszerkezetű habmatrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas hagyományos memory foam kerül. Ez a plusz 4 cm-es réteg adja a matrac jellemző lágyságát.

Fitt 4 MF habmatrac

Matracmag:

  • BayscentNeutralizer matracszövet, levehető, mosható, cipzáras kivitelben.
  • 4 cm MemoryFoam
  • 3×4 cm Aircell matracmag
  • 2×1 cm kókuszréteg

Magasság: 20 cm

Keménység: közepesen kemény

Terhelhetőség: 110 kg

Fitt 4 mf habmatrac

 

Fesh 4 MKF habmatrac

Ha puhább matracot keres érdemes megnéznie a Fresh 4 MFK matrac típust aminek a felső rétegére kemény, heterogén memory foam réteg kerül. Ettől keményebb, feszes fekvőfelületet biztosít használójának.

Ez a két típust remekül lehet egymás mellett használni, ha a párok különböző keménységű matracokat kedvelnek.

 

Fitt habmatracok

A habmatrac típusában inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők. Ezeknél a matracoknál is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás. A hab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek, mint a latexé.

A habok folyamatos fejlesztésének köszönhetően a tartósságuk a habmatracok típusainak jócskán kibővült. Ezért kedvelt típus a habmatrac is.

A Rottex habmatrac családjának tagjainál is a kókuszon lévő hab réteg vastagságával szabályozható a matrac keménysége és a komfort érzet. Ezeknél a típusoknál a rugalmasság növelése érdekében szoktuk javasolni a rugalmas ágyrács választását. Ez egy plusz rugalmassággal látja el a hab kókusz matracot és így ezzel a kényelem is növelhető.

Ezeknél a matrac típusoknál a legjellemzőbb a szendvicsszerű szerkezet kialakítása és ezzel csökkentve a matrac merevségét. Mivel itt is a kókusz biztosítja a merevségét a matracnak, viszont ha a kókusz réteget több felé választjuk, a vékonyabb kókusz rétegek közötti habréteg hozzáadásával jobb ergonómiai vonalkövetést tesz lehetővé, amivel még inkább növelhető a matrac komfort mértéke.

A habmatrac esetében is jellemző a memóriahab felhasználása. A hab kókusz matrac szerkezetek ideális tartóréteget tudnak képezni a memória hab kombinálásához. Ezzel is szélesítve a kényelmi igényekhez igazodó kínálat mértékét.

A Rottex hab kókusz matrac választékában többféle matrac típus közül is lehet választani a kívánt komfort elérése érdekében. A hab kókusz matracok többféle levehető, mosható huzattal is megtekinthető és rendelhető a Rottex matracgyártói webáruház felületén.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A