Fresh 4 MFK habmatrac

54,000 Ft124,000 Ft

Kemény szendvicsszerkezetű matrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas heterogén memory foam kerül. Ez a plusz 4cm-es réteg adja a matrac jellemző keménységét, merev, feszes tartását.

Ezt a típust a következő méretekben megközelítőleg 10 napos határidővel tudjuk házhoz szállítani:

 • 80×200 cm
 • 90×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm

 

Matracmag:

 • Speciális Ultrafresh matracszövet, kivehető, mosható, cipzáras szövettel
 • 40 mm heterogén memory foam
 • 3×40 mm Aircell matracmag
 • 2×10 mm Kókuszréteg

Magasság: 20 cm

Keménység: 5 – kemény

Terhelhetőség: 130 kg

Garancia: 7 év

Gyártási idő 3 hét. Ezután saját autóval ingyenesen szállítjuk otthonába.

 

Kiürítés

Leírás

Kemény szendvicsszerkezetű habmatrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas heterogén memory foam kerül. Ez a plusz 4cm-es réteg adja a matrac jellemző keménységét, merev, feszes tartását.

Fresh 4 MFK habmatrac

Matracmag:

 • Speciális Ultrafresh matracszövet, kivehető, mosható, cipzáras szövettel
 • 40 mm heterogén memoryfoam
 • 3×40 mm Aircell matracmag
 • 2×10 mm Kókuszréteg

Magasság: 20 cm

Keménység: 5 ? kemény

Terhelhetőség: 110 kg

FRESH 4MFK habmatrac

 

Fitt 4 MF habmatrac

Ha puhább matracot keres érdemes megnéznie a Fitt 4 MF matrac típust aminek a felső rétegére hagyományos puha memory réteg kerül. Ettől lágyabb fekvőfelületet biztosít használójának.

Ez a két típust remekül lehet egymás mellett használni, ha a párok különböző keménységű matracokat kedvelnek.

 

Fitt habmatracok

A habmatrac típusában inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők. Ezeknél a matracoknál is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás. A hab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek, mint a latexé.

A habok folyamatos fejlesztésének köszönhetően a tartósságuk a habmatracok típusainak jócskán kibővült. Ezért kedvelt típus a habmatrac is.

A Rottex habmatrac családjának tagjainál is a kókuszon lévő hab réteg vastagságával szabályozható a matrac keménysége és a komfort érzet. Ezeknél a típusoknál a rugalmasság növelése érdekében szoktuk javasolni a rugalmas ágyrács választását. Ez egy plusz rugalmassággal látja el a hab kókusz matracot és így ezzel a kényelem is növelhető.

Ezeknél a matrac típusoknál a legjellemzőbb a szendvicsszerű szerkezet kialakítása és ezzel csökkentve a matrac merevségét. Mivel itt is a kókusz biztosítja a merevségét a matracnak, viszont ha a kókusz réteget több felé választjuk, a vékonyabb kókusz rétegek közötti habréteg hozzáadásával jobb ergonómiai vonalkövetést tesz lehetővé, amivel még inkább növelhető a matrac komfort mértéke.

A habmatrac esetében is jellemző a memóriahab felhasználása. A hab kókusz matrac szerkezetek ideális tartóréteget tudnak képezni a memória hab kombinálásához. Ezzel is szélesítve a kényelmi igényekhez igazodó kínálat mértékét.

A Rottex hab kókusz matrac választékában többféle matrac típus közül is lehet választani a kívánt komfort elérése érdekében. A hab kókusz matracok többféle levehető, mosható huzattal is megtekinthető és rendelhető a Rottex matracgyártói webáruház felületén.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A