VM vákuummatrac

53,100 Ft109,500 Ft

Matrac mag:

  • Merino gyapjú 400g/m2
  • 14 cm 30-as Aircell matracmag
  • Speciális szőtt matracszövet
  • Vákuumcsomagolt

Magasság: 16 cm

Keménység: közepesen kemény matrac

Terhelhetőség: 110 kg

 

A matrac gyártási ideje várhatóan 3-4 hét. Ezután saját autóval, pár napon belül ingyenesen házhoz szállítjuk a matracot.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Vákuummatrac

A vákuummatracok nagy előnye, hogy kimagaslóan jó az ergonómiai alkalmazkodóképességük, és a szellőzésük. Ezzel biztosítva a kényelmes és frissítő alvást. Ezek többségében habmatracok, melyet esetenként memóriahabbal kombinálunk. A memorya habbal készült matracok teljesen az Ön testéhez idomulnak.

A vákuummatracokat könnyedén össze lehet préselni. Akár tartósan is úgy maradhatnak, mégsem szenved károsodást a szerkezetük, nem törik meg az anyag. Abban a pillanatban, ahogy csökken a nyomás, a vákuummatrac visszanyeri eredeti formáját.

 

VM vákuummatrac

Matrac mag:

  • Merino gyapjú 400g/m2
  • 14 cm 30-as Aircell matracmag
  • Speciális szőtt matracszövet
  • Vákuumcsomagolt

Magasság: 16 cm

Keménység: közepesen kemény matrac

Terhelhetőség: 110 kg

 

A matrac gyártási ideje várhatóan 3 hét. Ezután saját autóval, pár napon belül ingyenesen házhoz szállítjuk a matracot. Sofőrjeink nem vehetnek át pénzt, a matracot csak online bankkártyával vagy előreutalással tudja kifizetni.

 

Hogyan csomagoljuk és szállítják a vákuummatracokat és miért fontos ez Önnek?

A vákuummatrac kifejezés egy összefoglaló név: azokat a matracokat jelenti, amelyeket vákuumcsomagolt formában, tekercselve lehet szállítani vagy tárolni.

A gyártás során ezeket a matracokat egy hengerfóliába burkolják, majd ipari súlyokkal teljesen kipréselik a levegőt.. Az így kapott matracot már csak tekercselni kell. Erre jön még egy réteg fólia, ami a végleges, feltekert állapotában tartja a vákuummatracot.

Bár a csomagolástechnika Önt nem érinti, mégis jó, ha tudja, hogy csak olyan matracokat lehet így szállítani és így tárolni, amelyeknek kiemelkedően jó a rugalmassága és a szellőzése.

Az eljárás pedig bár ennél jóval kisebb terheléssel minden éjszaka megismétlődik: amikor Ön éjjel ráfekszik, összenyomja a matracot, reggel pedig a matrac visszanyeri eredeti formáját és feltöltődik friss levegővel. Így biztosítja a vákuummatrac szerkezetében a levegő folyamatos keringését.

A Rottex Vákuummatrac kínálatunkban több típusú habmatrac fajtát is megtalálhat, beleértve a memóriahabbal kombinált matracokat is.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A