Allegro Duett matrac

209,500 Ft278,900 Ft

Az Allegro DUETT táskarugós matrac egyedülálló férfi-női oldalas matrac. 32cm magas edzett német táskarugóval készülő, 28cm magas zsákrugós matrac, amely gyakorlatilag az egyben matrachuzat alatt egy VIVO és egy LARGO matracot rejt, hiszen a Duett zsákrugós matrac egy kétoldalas matrac abban az értelemben, hogy a matrac két oldala a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően különböző keménységű.

Az Allegro Duett matrac tökéletesen alkalmas arra, hogy két különböző testsúly személynek adjon megfelelő alátámasztást, ergonómiát és fokmarkövetést úgy, hogy közben a matrac egy egységes egészet alkot

Magasság: 32 cm

Keménység: közepesen kemény és kemény oldal

Terhelhetőség: 120 kg

Garancia: 10 év

Gyártási idő 3-4 hét. Ezután saját autóval ingyenesen szállítjuk otthonába.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Allegro Duett matrac

egyedülálló férfi-női oldalas matrac egyedülálló 18cm magas edzett német táskarugóval készülő, 32 cm magas zsákrugós matrac, amely gyakorlatilag az egyben matrachuzat alatt egy VIVO és egy LARGO  matracot rejt, hiszen a Duett zsákrugós matrac egy kétoldalas matrac abban az értelemben, hogy a matrac két oldala a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően különböző keménységű.

Az Allegro Duett matrac tökéletesen alkalmas arra, hogy két különböző testsúly személynek adjon megfelelő alátámasztást, ergonómiát és fokmarkövetést úgy, hogy közben a matrac egy egységes alkot, kívülről nézve egy nagy, franciaágy méretű matracnak tűnik.

A Duett matrac mindkét oldalán 4-4 cm-es kifogástalan minőségű hab található, míg a Vivo matrac fedőrétegeként nagy tömegsűrűségű hideg habot találunk, addig a Largo matrac egy ugyancsak 4cm vastag heterogén (kompozit hab réteg található., amely az eltérő tömegsűrűségnek és keménységnek köszönhetően a matracot kétoldalas komfortúra varázsolja, így a két különböző keménységű komfortoldal között kedvünkre válogathatunk.

Tekintettel az ágybetét kiemelkedő magasságára első sorban olyan ágyakba ajánljuk, ahol az ágymatrac magassága nem takarja el az ágykeret fejvégét.

Allegro Duett táskarugós matrac csak 160x200cm és 180x200cm méretekben rendelhető, egyedi méretű matracok elkészítésére ennél a terméknél nincs lehetőség.

allegro duett matrac

 

7 zónás táskarugós matrac

Allegro Duett táskarugós matrac zónák: 7 zónás táskarugós matrac tulajdonságai

A zónák kialakítása két különböző átmérőjű huzallal történik.
A középső zónában (13?18 sor a rajzon) történik változás a sorban. Ez
azt jelenti, hogy itt a huzal átmérő soronként változik. 1-1 vagy 2-1. Ezzel
a kialakítással létrehozható egy harmadik keménységi zóna (ebben az
esetben a csípő zóna) anélkül, hogy egy harmadik huzalátmérő használatára lenne szükség.

A rajzon látható:

  • első zóna (fej és nyak területe): 1?4 sor. A rugók huzal átmérője 2,0 mm = kemény
  • második zóna (váll területe): 5?9 sor. A rugók huzal átmérője 1,8 mm = lágy
  • harmadik zóna (gerincoszlop területe ? a gerincoszlop támasztása): 10?12 sor. Rugók 2,0 mm = kemény
  • negyedik zóna (csípő területe): 13?18 sor. Változó huzal átmérő: 1 × 1,8 mm, 1 × 2,0 mm, 2 × 1,8 mm, 1 × 2,0 mm, 1 × 1,8 mm = lágy, kemény = közepes (mert az átlagos huzal átmérő 1,9 mm)
  • ötödik zóna (comb területe vagy újra gerincoszlop területe): 19?21 sor. A gerincoszlop támasztása. Rugók 2,0 mm = kemény
  • hatodik zóna (alsó lábszár területe vagy a váll területe): 22?26 sor. A rugók huzal átmérője 1,8 mm = lágy
  • hetedik zóna (láb területe vagy fej és nyak területe): 27?30 sor. A rugók huzal átmérője 2,0 mm = kemény

További információk

Méretek N/A
Matrac méretek

140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm