Allegro Elegance matrac

157,900 Ft346,900 Ft

A matrac stabil alsó szerkezete, a zsákrugók felett található kényelmi rétegek és a felső vastag emlékezőhabos box-top alkotta összhang elképesztő kényelmet és páratlan ergonómiát nyújt. 32 cm-es magasságával a luxus matraccsalád koronája.

Matrac mag:

 • Amerikai stílus
 • Box-top kényelmi réteg
 • Táskarugós mag
 • Vastag komfortréteg
 • Memory foam box-top réteg
 • Egytűs steppminta
 • Minőségi kötött-hurkolt szövet

Magasság: 32 cm

Keménység: közepesen kemény matrac

Terhelhetőség: 120 kg

A matrac egyoldalas, egy fekvőfelülettel rendelkezik, nem forgatható.

Gyártási idő 3-4 hét. Ezután saját autóval ingyenesen szállítjuk otthonába.

Leírás

Allegro Elegance táskarugós matrac

Az Allegro Elegance matrac az Allegro táskarugós 32 cm vastag luxus matraccsalád koronája, az Allegro matracválaszték csúcsmodellje, amiről még a legnagyobb kritikai érzékkel is nehéz lenne rosszat írni.

A 32 cm vastagságú Allegro Elegance táskarugós matrac a német minőségű 5 zónás zsákrugós rendszernek köszönhetően már önmagában is elképesztő kényelmet és páratlan ergonómiát képvisel. A matrac tetején található box pillow top, extra réteg memory hab és hideg hab kombinációjával összeállított alapanyag összetételének köszönhetően kényelmesen pihenhetjük ki a mindennapok fáradalmait.

A matrac stabil alsó szerkezete, a táskarugók felett található kényelmi rétegek és a felső vastag memória habos pillow top alkotta összhang valóban csak a nagyon drága és luxus kategóriás matracokban fedezhető fel. A kifinomult formavilág, a minőségi hurkolt  matrachuzat és a csak a felső kategóriában megtalálható egy tűs steppelőgéppel steppel mintás matrachuzat valóban minden esztétikai és higiéniai igényt kielégít.

Az Allegro Elegance matrac minőségi alapanyagai, a szigorú gyártástechnológia, a tekintélyt parancsoló matrac magasság mind-mind arról árulkodik, hogy egy megfizethető árfekvésű prémium magyar terméket kínálunk vásárlóinknak.

 

Allegro Elegance super

Valakinek puha lehet az Allegro Elegance felső rétegének lágysága. Ezért kifejlesztettünk az Allegro Elegance Super típust aminek a felső több rétegébe heterogén memory foam kerül. Így egy sokkal keményebb matracot kapunk. Kívülről teljes mértékben megegyezik az alap modellel egyedül a pillow részét keményítettük meg.

Az azonos magasság és felépítés miatt ajánlott olyan pároknak akik különböző keménységű matracokat kedvelnek.

 

5 zónás táskarugós matrac

Allegro Elegance matrac zónák: 5 zónás táskarugós matrac tulajdonságai

A zónák kialakítása két különböző átmérőjű huzallal történik. 
A lágy felületek 1,6 mm átmérővel, a kemény felületek 1,8 mm átmérővel
kerülnek kialakításra. Nagyobb terhelés, vagy keményebb felület kialakítása esetén ajánlott az 1,8 és 2 mm-es rugóvastagságok  használata.

A rajzon látható:

 • első zóna (fej és nyak területe): 1 4 sor kemény
 • második zóna (váll területe): 5 11 sor lágy
 • harmadik zóna (csípő területe): 12 19 sor kemény
 • negyedik zóna (comb területe vagy újra a váll területe): 20 26 sor lágy
 • ötödik zóna (láb területe vagy újra a fej és nyak területe): 27 30 sor kemény

 

A táskarugós vagy más néven zsákrugós matracok a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai. Ezek a matracok jobban követik a test vonalait. Ezeknél a típusoknál a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként. A bonellrugós matrac esetében 130 db/m2.

További információk

Méretek N/A