Allegro Vivo matrac

123,900 Ft269,900 Ft

A Vivo táskarugós matrac belső magját képező extra magas, erősített táskarugó 7 ergonómiai zónára osztott. Vivo és Largo matracunk magasságuknak köszönhetően megkönnyítik az ágyból ki- és beszállást, távolabb kerülünk az alsó hidegebb és porral telítettebb légrétegtől. A matracot olyan ágyakba ajánljuk, ahol a matrac magassága nem takarja el a fejvéget.

Matrac mag:

 • Speciális magasságú táskarugós mag
 • Vastag komfortréteg
 • Kétoldalas, forgatható
 • Egytűs steppminta
 • Oldalhímzés
 • Minőségi kötött-hurkolt szövet

Magasság: 32 cm

Keménység: közepesen kemény matrac

Terhelhetőség: 120 kg

Garancia: 10 év

Gyártási idő 3-4 hét. Ezután saját autóval ingyenesen szállítjuk otthonába.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Allegro Vivo matrac

A Largo matraccal azonos magasságú 32cm vastag táskarugós matrac, amely szinte minden tulajdonságában megegyezik a Largo matrac típussal azzal a kivétellel, hogy a matrac mindkét oldalán felhasznált 4-4cm-es kemény heterogén hab helyett 4-4cm lágyabb komforthab található, amelynek köszönhetően az Allegro Vivo matrac egy közepesen kemény matrac és minden olyan Vásárlónak örömet fog okozni, akik szeretik a megbízható zsákrugós matracokat, de mégis a közepesen kemény alvási komfort helyezik előnybe.

A kifinomult külső megjelenés, a minőségi hurkolt matrachuzat a csak a felső kategóriában megtalálható egy tűs steppelőgéppel steppel mintás matrachuzat valóban minden esztétikai és higiéniai igényt kielégít. Az Allegro Vivo matrac minőségi alapanyagai, a szigorú gyártástechnológia, a tekintélyt parancsoló matrac magasság mind-mind arról árulkodik, hogy egy megfizethető árfekvésű prémium magyar termékkel állunk szemben.

Tekintettel az ágybetét kiemelkedő magasságára első sorban olyan ágyakba ajánljuk, ahol az ágymatrac magassága nem takarja el az ágykeret fejvégét.

Ha Ön a keményebb matracokat szereti úgy mint az Allegro Largo típus, de a partnere inkább a lágyabb típuson tudja magát kipihenni érdemes megnézniük az Allegro Duett típus. Ez a matrac az Allegro Largo és Allegro Vivo matrac kombinációja úgynevezett férfi-női matracként is szoktuk emlegetni, mert általában a nők a lágyabb a férfiak a keményebb matracokat szeretik.

Az Allegro Duett matrac tökéletesen alkalmas arra, hogy két különböző testsúly személynek adjon megfelelő alátámasztást, ergonómiát és fokmarkövetést úgy, hogy közben a matrac egy egységes alkot, kívülről nézve egy nagy, franciaágy méretű matracnak tűnik.

 

7 zónás táskarugós matrac

Allegro Vivo matrac zónák: 7 zónás táskarugós matrac tulajdonságai

A zónák kialakítása két különböző átmérőjű huzallal történik.
A középső zónában (13?18 sor a rajzon) történik változás a sorban. Ez
azt jelenti, hogy itt a huzal átmérő soronként változik. 1-1 vagy 2-1. Ezzel
a kialakítással létrehozható egy harmadik keménységi zóna (ebben az
esetben a csípő zóna) anélkül, hogy egy harmadik huzalátmérő használatára lenne szükség.

A rajzon látható:

 • első zóna (fej és nyak területe): 1 4 sor. A rugók huzal átmérője 2,0 mm = kemény
 • második zóna (váll területe): 5 9 sor. A rugók huzal átmérője 1,8 mm = lágy
 • harmadik zóna (gerincoszlop területe a gerincoszlop támasztása): 10 12 sor. Rugók 2,0 mm = kemény
 • negyedik zóna (csípő területe): 13 18 sor. Változó huzal átmérő: 1 × 1,8 mm, 1 × 2,0 mm, 2 × 1,8 mm, 1 × 2,0 mm, 1 × 1,8 mm = lágy, kemény = közepes (mert az átlagos huzal átmérő 1,9 mm)
 • ötödik zóna (comb területe vagy újra gerincoszlop területe): 19 21 sor. A gerincoszlop támasztása. Rugók 2,0 mm = kemény
 • hatodik zóna (alsó lábszár területe vagy a váll területe): 22 26 sor. A rugók huzal átmérője 1,8 mm = lágy
 • hetedik zóna (láb területe vagy fej és nyak területe): 27 30 sor. A rugók huzal átmérője 2,0 mm = kemény

További információk

Méretek N/A